Hodnocení obchodu

4,9 264 hodnocení
5
246x
4
13x
3
1x
2
2x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.4.2021
+ Rychlost dodání
+ Super cena
+ Seno je vždy jak čerstvé

Avatar autora | 19.4.2021
+ Rychlé dodání.
+ Odesílání pouze PO-ST, takže seno zbytečně nezůstane přes víkend někde na poště.

Seno objednávám pro morčata už po několikáté. Pro 3 morčata vydrží 7kg balík zhruba 3 měsíce. Beru jim Otavu a milují ho. Lepší a kvalitnější seno snad není. Pamlsky morčátkům moc nechutnaly, ale sušené kytičky a větvičky jim chutnají. Morčata doporučují 11/10.
Avatar autora | 17.4.2021
+ Krásne seno :)

Avatar autora | 17.4.2021
+ rychle doruceni.Seno vypada dobre,

Avatar autora | 15.4.2021
+ Kvalitní výrobky
+ vždy spokojenost s doručením
+ Ochota

Seno, které naše králinda zbožňuje + odebíráme pochoutky od BIOMIRO.
LK Avatar autora Lenka Kratochvílová | 14.4.2021
Nádherně voní, má praktické a vkusné balení a hlavně - ušák se do něj zamiloval. Zverimexové seno už nikdy...
Avatar autora | 8.4.2021
+ Kvalitní seno
+ Rychlost doručení
+ Reklamace

Super spokojenost , jednou sem byl nespokojen s kvalitou sena, při reklamaci okamžitě zaslali nový balík. Super přístup maximální spokojenost.
Avatar autora | 8.4.2021
+ rychlé dodání
+ praktické vzdušné balení

V Avatar autora Veronika | 7.4.2021
Kvalitní seno zakrslý králík už jiné nechce. Rychlé dodání ???? kupovat budu jen už zde.
Avatar autora | 7.4.2021
+ Kvalitní seno

Avatar autora | 6.4.2021
+ Kvalita, cena

Avatar autora | 31.3.2021
Rychlá komunikace. Spolehlivé dodání.
Avatar autora | 27.3.2021
Jsem zcela spokojená s nákupem. Bio seno je kvalitní, bezprašné, mazlíčci to milují. Vyzkoušela jsem i jiné firmy, ale Vaše seno je nejlepší.
Avatar autora | 26.3.2021
Spokojenost seno pěkné
Avatar autora | 24.3.2021
Velmi kvalitní seno a praktické balení. Jinde už nenakupuji :)
Avatar autora | 24.3.2021
+ dodávka zboží velmi rychlá, velká spokojenost, seno velmi pěkné, jsem velmi spokojen

Avatar autora | 22.3.2021
Výborná zkušenost
J Avatar autora Jana | 20.3.2021
Seno je pěkné a kvalitní, ale za mě bych doporučila pro koně,morčata.. Pro ovce bych tohle seno nedoporučila.
P Avatar autora Plavnická, s.r.o. (Administrátor) 24.3.2021
Dobrý den, Jano, děkujeme za hodnocení, i když je negativní. I to nás posouvá dopředu. Za kvalitu našeho sena dáme ruku do ohně. Pokud nebylo cokoli v pořádku, vše okamžitě řeší kolegyně Hedvika na mailu hedvika@plavnicka.cz (ale žádná zpráva nám nepřišla). Bohužel se nám ani nepodařilo na základě Vaší e-mailové adresy dohledat žádnou objednávku. Prosím, můžete poslat její číslo? Upřímně ale nevidíme důvod, proč by naše seno nemělo být pro ovce vhodné, naopak. Za jeho kvalitou si stojíme. O to víc, když píšete, že je pěkné a kvalitní :) Moc Vás zdravíme a přejeme vše dobré.
Avatar autora | 17.3.2021
+ Voňavé seno, morčátkům chutná moc.
+ Neobsahuje pichlavé trávy
+ Výběr tvrdosti sena -hrubší 1.seč, jemnější otava (našim chutná víc 1. seč)

Avatar autora | 11.3.2021
+ Rychlé dodání

Nahoru
264 položek celkem