PRÁVĚ TEĎ AKCE! Ke každé zakoupené krabici sena 100 g PYTLÍČEK GRANULÍ ZDARMA!

Hodnocení obchodu

4,9 141 hodnocení
5
130x
4
7x
3
1x
2
2x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 31.7.2020
+ Velmi vstřícné jednání.

Avatar autora | 27.7.2020
+ Rychlé dodání, perfektní zabalení sena, které úžasné voní a vypadá opravdu pěkně. Koláčky pro morčata slavily velký úspěch :)

DU Avatar autora Dženeta Ujkanovičová | 16.7.2020
Velmi rychlá doba dodání, seno je kvalitní a krásně voňavý! Ušák si moc pochutnává. Atraktivní balení, dobře se uschovává. Určitě objednám znova :)
JN Avatar autora Jiří Nosek | 16.7.2020
Seno krásně voní a i na poště se tomu smáli. :-) Dodávka byla velmi rychlá a bezproblémová. Máme zase na nějakou dobu vystaráno.
Avatar autora | 15.7.2020
+ Kvalita sena
+ Rychlost dodání
+ Komunikace obchodu

Avatar autora | 12.7.2020
+ Vse rychle dodano, rychle sparovani s platbou

Avatar autora | 9.7.2020
+ Rychlé dodání.
+ Krásné a voňavé seno.

Seno je opravdu krásné a kvalitní. Bez prachu a nečistot. U konkurence jsem občas našla v seně i věci, které tam opravdu nepatří (zbytky od cigaret, plastové obaly od sušenek, plíseň...) Tady je seno opravdu jen seno a žádné odpadky. Cena je také velmi dobrá a zvířatům chutná. U nás více vede otava, hlavně u králíka je oblíbenější. Balení v krabici je super na uskladnění a dobře se z ní seno vyndavá. Až seno zvířata zbaští, tak se krabice určitě využije i jinak.
Avatar autora | 9.7.2020
Velmi dobrá rychlost dodání, balení, kvalita
Avatar autora | 7.7.2020
+ Vše vždy v pořádku
- Žádná nevýhoda není

Seno doporučuji, náš králík a morče si vždy pochutnají. Seno je balené v krabici- dobře se skladuje a nedělá takový nepořádek.
Avatar autora | 2.7.2020
Rychlé jednání, kvalitní zboží
Avatar autora | 1.7.2020
+ Komunikace,rychlé vyřízení objednávky

Avatar autora | 30.6.2020
+ Musela jsem teď objednat už velké balení sena protože králíček ho zbožňuje a jí ho mnohem více
+ Pamlsky oceňuji že jsou zdravé, bezobilne a i tak pro králíčka moc chutné :)
+ Balení pamlsků je krásné
+ Praktické balení sena :)

Avatar autora | 29.6.2020
+ nádherně vonící seno
+ super krabice na skladování
+ velmi dobrá komunikace (odpověď na otázky, doporučení atd...)
+ spokojený králíček

Avatar autora | 28.6.2020
+ Sortiment
+ Komunikace
+ Příjemné ceny

Avatar autora | 27.6.2020
+ objednávka mi přisla velice rychle
+ krabice od sena se dají dále využít např. na stěhování
+ seno krásně voní a určitě nám dlouho vydrží

Avatar autora | 27.6.2020
+ Kvalitní výrobky, skvělá nabídka i komunikace.

Avatar autora | 22.6.2020
+ Skvěle, seno, rychle dodání

Avatar autora | 19.6.2020
+ Kvalitní výrobky - jinde už seno, ani granule neodebírám.

Avatar autora | 17.6.2020
- Seno vypada jak slama
- Odesilaji jen pondeli-streda. Pokud objednate ve stredu po 13hod. Zbozi uz vam neodeslou a cekate zase az do pondeli.

Objednala jsem 10kilovy balik. Nebyla to ma prvni objednavka a proto jsem se rozhodla objednat znovu. Bohuzel po rozbaleni baliku jsem byla velice zklamana. Misto sena mi prisla, da se rict slama. Konce stebel skoro zadne, jen osklive stonky, ktere mi morcata nechteji jist. Vse zustava v kleci. A to mam prosim morcata, co si ze sen nevybiraji.
Avatar autora (Administrátor) 12.8.2020
Dobrý den, moc nás mrzí, že došlo k nedorozumění. Kolegyně Vás bude co nejdříve kontaktovat telefonicky. Dovolte, prosím, zatím jen vysvětlení zde: Balíky sena jsou určeny pro velké býložravce - koně, ovce, kozy, skot; pro malé čumáčky se nehodí. Proto balíky sena prodáváme v sekci Seno pro koně. Pro malé domácí mazlíčky je mnohem lepší seno v krabicích - kategorie Seno pro hlodavce. To prodáváme ve dvou verzích - otavu (velmi snadno se konzumuje) a první seč (obsahuje více vlákniny). Některým čumáčkům chutná víc to první, jiným to druhé. Ale oba typy krabic jsou určeny právě pro domácí hlodavce. Někdy se stane, že i seno v balících je jemnější a snadno jej snědí i morčátka nebo králíčci. Ale nelze na to spoléhat. Abyste vždy měla jistotu, že seno bude vhodné pro Vašeho malého čumáčka, prosím, objednávejte pro něj vždy jen seno v krabici. Jeho cena je sice o trochu vyšší než u balíkového sena, ale je to proto, že jej opravdu velmi pečlivě vybíráme a balíme speciálně pro ty nejmenší konzumenty. Vysvětlení k odesílání po-st: Jde o to, že nám záleží na tom, aby k Vám seno dorazilo ve špičkové kvalitě. Proto nechceme, aby přes víkend leželo někde ve skladě dopravce, kde nad ním nemáme kontrolu. Věříme, že toto nebyl Váš poslední nákup v našem obchodě. Jak jsem psal výše - kolegyně už žhaví telefon a společně se domluvíte, jak zajistíme, aby Váš mazlíček dostal to, co mu chutná. Budeme moc rádi, pokud své negativní hodnocení změníte. Předem děkujeme! Za celý tým Plavnické srdečně zdraví Honza
Avatar autora | 15.6.2020
+ Rychlé a přesné doručení zboží
+ Dobrá kvalita zboží

Nahoru
141 položek celkem